Dick Raat

Dick Raaat

 

De liefde voor muziek begon bij Dick al als kind. Hij volgde drumlessen en zat samen met zijn vader bij de fanfare. Als snel volgde zijn liefde voor de gitaar en ontdekte hij dat hij het ook heel fijn en leuk vond om te zingen. Hij ging optreden met diverse bandjes en na verloop van tijd was de tijd rijp om als solo-artiest verder te gaan. Dat is een hele goede en belangrijke beslissing geweest in zijn carrière.
Dick werkt nu alweer 18 jaar als fulltime professioneel zanger/gitarist/entertainer en is nog steeds heel blij dat hij zijn werk, wat ook zijn passie is, op deze manier mag uitvoeren.

In 2013 gaat het kriebelen. Hij heeft namelijk een droom… Naast zijn optredens tijdens feestelijke gelegenheden wil hij ook heel graag mooie luisterliedjes laten horen en met anderen delen. Het liefste in een intieme setting van kleine theatertjes. Liedjes die hem raken en die samen bij elkaar een mooi en boeiend verhaal vertellen. Hij trekt de stoute schoenen aan en verwezenlijkt zijn droom, een concert in de kleinkunst-sfeer. Zijn eerste concerttour (“Alles Puur”) werd met supermooie recensies en reacties beloond. Dat smaakt voor Dick naar meer. Zijn tweede voorstelling (“Flink Zijn”) gaat vanaf februari 2017 van start.